Logo
HEEMKUNDIGE KRING ZWIJNDRECHT BURCHT
Portretje December 2022: Paul D'haese

VOLGEBOEKT OP 18 APRIL

Momenteel wordt een archeologisch onderzoek uitgevoerd in de Sint-Martinuskerk. Dit onderzoek hoopt antwoorden te vinden op de grootte en de ouderdom van de oudste kerk uit de 12/13de eeuw. Uiteraard rijzen er bij zo’n archeologisch onderzoek nieuwe vragen over de geschiedenis van de kerk.

Dat alles wordt duidelijk gemaakt bij een bezoek dat wij kunnen brengen aan de kerk. De archeologen van Erfpunt geven toelichting bij de wirwar aan sporen die bij deze opgraving werden gevonden.

Speciaal voor de leden van onze Kring en hun partner is een bezoek aan de opgravingen georganiseerd op donderdag 18 april om 15 u, 15u30 en 16u.
Gelieve uw bezoek zo snel mogelijk door te geven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met wanneer en met hoeveel personen je wenst deel te nemen.  U kunt ook telefonisch afspreken op het nummer 0468 044961.
Het bezoek is gratis.

Voor wie het niet mogelijk is om aanwezig te zijn op donderdag is er ook nog een kans op zondag 21 april waarbij iedereen welkom is.
Reserveren kan daarvoor via deze link: https://ticketshop.ticketmatic.com/oc_t_waaigat/tickets_zwijndrecht. Ook dit bezoek is gratis.